James and Rachel – Rear Extension – Hove

James and Rachel were expecting their third child and wanted more space – specifically an open-plan kitchen, dining and living area for them all to enjoy together.

The challenge here was that they wanted all this before the latest addition to the family arrived.

We would certainly say our project management skills were put to the test, but we passed with flying colours in the end and managed to deliver the entire thing on budget and on time.

We created 26 square metres of additional living space in the form of a large rear extension. When we saw them recently they said they were “absolutely thrilled” with the results – which their three girls now make the most of every day.

Get in touch with us today to get started on your next project. Call 01273 329965 or email us here.

Project notes:

Location

Hove

Project Duration

3 months

Key Features
  • Project delivered on time and within budget
  • Large rear extension

qout

Speak to us today, call 01273 329965

Contact Us