Paul and Mary – Extension and Garage Rebuild Project – Hove

With a love of reading, retired couple Paul and Mary, wanted to create a second study area so that they would each have their own quiet space for reading, work and reflection. We achieved this by creating an extension that is sympathetic to the character of their period property, using closely matching reclaimed bricks. The new study area provides a relaxing and calm space for Paul, letting in lots of natural light from the large roof-light.

Paul and Mary also asked us to demolish their two garages to create a single, large garage which is fully insulated and heated and is possibly the cleanest and tidiest garage we’ve ever worked on.

Finally, to connect the two, we created a block-paved pathway, which is in keeping with the character the house.

Get in touch with us today to get started on your next project. Call 01273 329965 or email us here.

Project notes:

Location

Hove

Project Duration

4 months

Key Features
  • Large, comfortable second study area
  • Large roof-light
  • Luxury double garage

Speak to us today, call 01273 329965

Contact Us