Phil – Refurbishment – Hove

Phil had owned this well-located basement flat for years but hadn’t actually lived in it. It had stood uninhabited for two years before he decided it was time to bring out its original features.

It was the brickwork that Phil particularly wanted to make the most of, so that’s exactly what we did for him.

We call this a ‘back-to-brick’ project – they’re increasingly popular and can create a space with real character without too much effort at all.

His exposed brickwork has created a stunning space with much more height than he previously had and plenty of room to move into – which is what he then decided to do.

Get in touch with us today to get started on your next project. Call 01273 329965 or email us here.

Project notes:

Location

Hove

Project Duration

5 months

Key Features
  • Exposed brickwork
  • Increased space

Phil – Refurbishment – Hove

Speak to us today, call 01273 329965

Contact Us