Richard and Julie – Rear extension – Saltdean

Many times, Richard and Julie had considered moving to a larger property, but really loved the peace and tranquillity of their current property and with views of the sea and the downs, it was obvious to them that the best option would be improve rather than move.

As an experienced professional already working within the industry, Richard was very clear on the quality, level of service and management he expected from his appointed contractor and Castle was chosen precisely for our ability to deliver in these areas.

The project was completed on time and budget and the end result is a stunning and expansive open-plan kitchen, dining and living area.

Despite being at a lower level to the garden, the whole area has plenty of light supplied by the aluminium bi-fold doors and bespoke church-style windows. The connection to the garden is reinforced by the green wall just outside the bi-fold doors.

If 2021 is the year for stay-cations, Richard and Julie certainly have the property to make the most of their time at home this summer.

Get in touch with us today to get started on your next project. Call 01273 329965 or email us here.

Project notes:

Location

Saltdean

Project Duration

5 months

Key Features
  • Large open-plan living space
  • Maximum glazing
  • Link to rear garden

Speak to us today, call 01273 329965

Contact Us